Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenaze ortada kalınca vatandaşlar yetişti

/ Kaynak: CHA
Cenaze ortada kalınca vatandaşlar yetişti

YAŞAM Haberleri  / CHA

Üç gün önce ölen fırın ustasının cenazesini belediye evden çıkarmayınca vatandaşlar burunlarına bez bağlayıp cenaze arabasına taşıdı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, üç gün önce ölen bir kişinin cenazesini alacak kimse bulunamayınca iş hayırsever vatandaşlara düştü. Sebahattin Ali Sokak'taki bir fırında yatıp kalkan ve fırıncı ustası olduğu öğrenilen Kenan A. (50), henüz bilinmeyen bir sebeple hayatını kaybetti. Kimsesiz olan Kenan A.'nın ölümü, ancak etrafı ağır kokular sarmaya başladıktan sonra çevredekiler tarafından üç gün sonra fark edildi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı gerekli incelemeyi yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı. Cenazeyi almaya gelen belediye ekiplerinden bazıları, ağır koku sebebiyle cesedin yanına yaklaşamadı ve sokaktan uzaklaştı. Vatandaşlar, "belediye ne işe yarıyor? Kim alacak bu cenazeyi buradan. Üç gün önce ölmüş. Kokmaya başlamış. Akşam saatlerinden beri kimse cesaret edip cenazeyi yerinden alamıyor" şeklinde tepki gösterdi. Daha fazla dayanamayan çevredeki gençler, burunlarına bez parçası bağlamalarının ardından cenazeyi bulunduğu yerden güçlükle alarak cenaze arabasına koydu. Kenan K., ölüm nedeni araştırılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...