Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Şahin, 'Aileyiz' diyene indirim geliyor

/ Kaynak: İHA
Bakan Şahin, 'Aileyiz' diyene indirim geliyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Aileler, hazırlanacak özel paketlerle her türlü hizmet ve etkinlikten daha ucuza faydalanacak' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, göç ve büyük şehir koşturmacası sebebiyle iletişimi zayıflamış veya dağılmış ailelerden kaynaklanan problemleri önlemek için "Aile Dostu Projesi" hazırladıklarını söyledi. Manisa'da konuşan Bakan Şahin, nbsp;10 gün önce Başbakan Erdoğan ve 9 bakanla birlikte protokol imzaladıklarını belirtti. nbsp;Kentleşmede, ailelerin çekirdek aileye dönüştüğünü, ancak toprakla bağını kesmediğini kaydeden Şahin, "Büyük ailenin iletişim kanalları güçlü şekilde devam ediyor. Biz diyoruz ki bu devam eden fakat gözükmeyen çatıyı, daha gözükür hale getirmeliyiz. Aileyi ve yakın akrabaları bir arada tutmak önemli. Bir site yapıldığında çalışan annenin olduğu 3+1 evi düşünün, o aileyle bağlantısını ve desteğini sürdürecek büyüklerin (nine-dede) kalacağı 1+1 evlerin de aynı site içinde bulunması, hem iletişimi hem de hayatı kolaylaştıracaktır" dedi. Gençlerin dedeleriyle birlikte bir kültürel etkinliğe gittiğinde indirimli bilet almasının da bu proje dahilinde düşünüldüğünü kaydeden Bakan Şahin, "Hayatın her yerinde iletişim, ulaşım ve aklınıza gelecek aile ile ilgili 'Aile Dostu' diye bir paket hazırladık. Örneğin PTT, aile ilgili bir talep varsa 'ben buna indirim yapacağım' diyor. 'Aile Dostu' logosunu oraya yapıştıracağız. Ondan sonra o indirimden istifade edilecek" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...