İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci

EĞİTİM Haberleri

İstanbul Ticaret Üniversitesi, 11. dönem mezunlarını verdi. Mezunlar diplomalarını geçtiğimiz ay İTO başkanlığına seçilen İbrahim Çağlar'ın elinden aldı.

Diplomalar yeni başkandan
İstanbul Ticaret Üniversitesi
, 11. dönem mezunlarını verdi. Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende mezunlar diplomalarını geçtiğimiz ay İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanlığına seçilen İbrahim Çağlar'ın elinden aldı. Bin 254 öğrencinin mezun olduğu törende İbrahim Çağlar'ın, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin de mütevelli heyeti başkanlığına getirildiği duyuruldu. Çağlar, mezunlara "Hedefinizi belirleyin. Kararlı olun. Ülkenize, ailenize ve kendinize olan sorumluğunuzu unutmayın. Yeniliklere açık olun. Kendinizi geliştirmekten vazgeçmeyin" tavsiyelerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren de yeni eğitim döneminde Uygulamalı Bilimler Fakültesini ve 12 uygulama ve araştırma merkezini hizmete sokacaklarını açıkladı. İbrahim Çağlar, törende selefi Erhan Erken'e hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...