Şırnak'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Şırnak'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde operasyon birliklerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığınca dünkü yurt içi olaylara ilişkin  bilgilendirme yapıldı.

Buna göre, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde operasyon birliklerine  saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu  teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatında üç terörist etkisiz hale  getirildi.

Van'ın Gürpınar ilçesinde devam eden operasyonda, 38 roketatar sevk  fişeği ve el yapımı patlayıcı ele geçirilirken, bir el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde devam eden operasyonda; 20 Kalaşnikof  piyade tüfek fişeği, çok miktarda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan  malzeme, 130 kilo gıda maddesi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri tarafından  gerçekleştirilen arazi aramasında, toprağa gömülü bir çuval içerisinde 400 Biksi  makineli tüfek fişeği, Yüksekova ilçesinde ise bir sığınakta bir roketatar  mühimmatı, birisi tuzaklanmış halde dört el bombası ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...