Muhaliflerden önce Mursi'ye destek gösterisi

Muhaliflerden önce Mursi'ye destek gösterisi

GÜNDEM Haberleri

Mursi'nin birinci yıldönümü olan bugün başlayacağı ilan edilen muhalif gösteriler daha başlamadan yedi kişinin ölümüne yol açarken ülkede gerginlik artıyor.

Mısır'da, Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin birinci yıldönümü olan bugün başlayacağı ilan edilen muhalif gösteriler daha başlamadan yedi kişinin ölümüne yol açarken ülkede gerginlik artıyor. nbsp;Muhaliflere karşı dün Nasır City bölgesindeki Rabia El Adeviye Camisi önünde toplanan Mursi yanlıları, "Şiddet istemiyoruz, Mısır'ı seviyoruz" şeklinde pankartlar açtı. Önceki gün 1 vatandaşı hayatını kaybeden ABD "Mısır'a gitmeme" uyarısı yaptı. nbsp;Bugün başlayacak muhalif gösteriler öncesi muhalifler kamp kurmaya başlarken, halk benzin ve gıda kuyruğuna girdi. nbsp;Bu arada Mısır İçişleri Bakanlığı'nda müfettişlik görevini yürüten Albay Muhammed Hani, El-Ariş kentinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...