Tatlıses'i çileden çıkaran ortaklık

/ Kaynak: İHA
Tatlıses'i çileden çıkaran ortaklık

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Daha önce gerçekleşmeyen inşaat projesi sebebiyle ortağı olduğu şahsa ateş püsküren Tatlıses, 'Resmen kandırıldım. Utancımdan Erbil'e gidemedim' dedi.

Erbil Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Zaho'da inşa edeceği bin 628 konutluk "Suncity" projesi hakkında bilgiler verdi. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulunan Tatlıses, daha önce gerçekleşmeyen inşaat projesi sebebiyle eski ortağına ateş püskürdü. Ortağı yüzünden birçok kişinin mağdur edildiğini belirten Tatlıses, "Beni buraya reklam için çağırdı. Ben de geldim. Halkın sevgisini görünce 'taşın altına elimi koyacağım' dedim. Bana 'Peki o zaman' dedi. Ama adam, adam değil. Beni kandırdı. İsmimi kullanarak halkı kandırmış, bir daireyi iki kişiye satmış. Şimdi utanıyorum ve halkımdan özür diliyorum. Milletten topladı parayı, başka yere götürdü. Benim paramı bile vermedi. Elimde mukavelelerim var ama paramı alamıyorum. Utancımdan Erbil'e gidemedim. Kendi adıma özür diliyorum. Eğer o kişi de adamsa, çıkar özür diler" dedi. Röportajda isim vermeyen İbrahim Tatlıses, 2 yıl önce Kuzey Irak'ta birlikte iş yaptığı Rüşdi Said ile yollarını ayırdığını belirtmişti. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'ye yakın olduğu öğrenilen Said, Irak'ın en zengin kişileri arasında gösteriliyor. Hatta Said'in Tatlıses'e düzenlenen saldırıyla alakalı olduğu iddia edilmiş ama iş adamı bunu yalanlamıştı.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...