Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkmenbaşı'na Jennifer Lopez'li doğum günü

/ Kaynak: AA
Türkmenbaşı'na Jennifer Lopez'li doğum günü

DÜNYA Haberleri  / AA

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamaları için yapılan konserde dünya yıldızlarından Jennifer Lopez sahne aldı.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamaları için yapılan konserde dünya yıldızları sahne aldı. nbsp;Hazar denizi kıyısındaki Avaza turizm bölgesinde yapılan konserin sürpriz ismi Amerikalı yıldız Jennifer Lopez oldu. Türkiye'den Mustafa Sandal, Ziynet Sali ve Hüsnü Şenlendirici de konser verdi. nbsp;Türkmen lideri, 'Happy birthday mister president'' diyerek kutlayan Lopez, performansıyla da Türkmenleri coşturdu. Konserde sahne alan Mustafa Sandal ise sevilen şarkılarıyla Türkmen hayranlarının karşısına çıktı. Türkmen milli kıyafetiyle Türkmence 'Kuşdepdi' türküsünü söyleyen Sandal, büyük alkış aldı. Gecede sahne alan Ziynet Sali ve Hüsnü Şenlendirici de Türkmenlerin ilgisiyle karşılaştı. Konserde Rusya'dan Filip Kirkorov, Lübnan'dan Nancy Ajram başta olmak üzere Çin'den Ukrayna'ya pekçok ülkeden sanatçılar şarkı söyledi. nbsp;Sanatçılar Türkmen lideri doğum günü dolayısıyla kutladı. Gecede Devlet Başkanı Berdimuhamedov'un torunu Kerimguli Berdimuhamedov da piyano çaldı. nbsp;Kutlamalar havaifişek gösterileriyle son buldu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...