Galaxy s4 mü iPhone 5 mi

Galaxy s4 mü iPhone 5 mi

TEKNOLOJİ Haberleri

Son günlerde akılıı telefon kullanıcılarının en çok merak ettiği soru Samsung Galaxy s4 mü iPhone 5 mi tercih edilmeli

Akıllı telefon alırken kullanıcılar bir çok kritere dikkat ediyor. Ancak kabul edelim ki hayatı en çok etkileyen parametre batarya ömrü. İngiltere merkezli Which.co.uk tarafından hazırlanan bu konudaki bilgi grafiği piyasada en popüler olan akıllı cihazlar arasında ilginç karşılaştırmaları önümüze seriyor. Sonuçlar çarpıcı.
Milliyet'tin haberine göre, Elimizdeki grafiğe göre Güney koreli üretici Samsung'un Galaxy S4 en başarılı genel pil performansına sahip cihaz.
ABD'de adeta fenomen olan ardından dünyaya yayılan iPhone 5 ise çabuk şarj oluyor ancak konuşma süresi ve internet kullanımı alanlarında rakiplerinin çok gerisinde yer alıyor. nbsp;Apple iPhone 5'in 499 dakikalık konuşma süresine karşılık Galaxy S4 toplamda 1051 dakika ile resmen şov yapıyor.

Hangisi internet canavarı?
İnternet kullanımında da haberler Apple cihazı için çok iç acıcı değil. iPhone 5'in 261 dakikasına karşılık Samsung Galaxy s4, 405 dakika vaadediyor. Sony'nin Xperia Z modeli ise 985 dakika ile çılgın atmakta.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...