Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maksimum risk

Maksimum risk

SPOR Haberleri

Hukukçular, 'UEFA Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun kararlarına ters bir karar vermez. Hatta ceza daha da artabilir' uyarısında bulundu.

UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun kararları sonrasında Fenerbahçe'de gözler UEFA Tahkim Kurulu'na çevrildi. Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe de Tahkim'e itirazda bulunacağını bildirdi. UEFA Tahkim Kurulu, savunmaları aldıktan sonra 10 Temmuz'da Beşiktaş, 11 Temmuz'da da F.Bahçeli yetkililerle duruşmalı toplantı yapacak. Kurul'un 14 veya 15 Temmuz'da da kararını açıklaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin UEFA Tahkim Kurulu'na başvurmadan önce danıştığı hukukçuların, "gitmeyin" tavsiyesinde bulunduğu ve "Yüzde elli karar aynen çıkar, yüzde elli de ceza artar. Bu riski göze alıyorsanız başvurun" dediği öğrenildi.
AYTÖRE: CAS'TA İŞİMİZ KOLAY
2+1 yıl Avrupa'dan men cezasının beklendiği gibi azalması yerine artabileceğine dikkat çeken hukukçular, "UEFA Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun kararlarına ters bir içtihatta bulunmaz. Aksine şikeyle ilgili herhangi bir itiraf söz konusu olmadığı için cezayı artırabilir. UEFA Tahkim Kurulu ya kararı aynen onar, ya da artırır" uyarısında bulundu. Tahkim sürecinin ardından konuyu CAS'a taşımaya kararlı olan sarı-lacivertiler bu adımı atmaya mecbur olduklarını söyleyip başvuruyu yaptı. F.Bahçe'nin hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Deniz Tolga Aytöre de "UEFA sistemi içerisinde umutlu değilim. CAS'ta işimiz daha kolay" demişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...