Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

/ Kaynak: İHA
Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kars'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin düzenlendiği 'Şafak Operasyonu'nda 120 paket eroin ele geçirildi.

Kars'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin düzenlendiği 'Şafak Operasyonu'nda 120 paket eroin ele geçirildi. Olayla ilgili kamyon şoförü gözaltına alındı. nbsp;Kars'ta alınan bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Kars-Iğdır Karayolu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü kavşağında haraket halindeki 06 DE 7487 plakalı kamyona operasyon düzenledi. nbsp;KOM ekipleri, Narkotik köpeği Nehir'in yardımıyla kamyonda arama yaptı. Yapılan aramada kamyonun deposu ve muhtelif gizli bölmelerinde Kars'a getirilen 120 paket eroin ele geçirildi. Ele geçirilen 120 paket eroin muhafaza altına alınırken şüpheli, kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı. nbsp;Şafak Operasyonu'nda ele geçirilen 120 paket eroinin Kars'ta piyasa sürülmek üzere il dışından getirildiği kaydedildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...