Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah şahidi oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah şahidi oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehidi Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile gazi Vahide Şefkatlioğlu’nun oğlu Ömer Şefkatlioğlu’nun düğününe katıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile gazi olan Vahide Şefkatlioğlu'nun en büyük çocuğu Ömer Şefkatlioğlu, hayatını Merve Cennetkuşu ile birleştirdi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, nişan kurdelesini kestiği genç çifte hayatlarının en mutlu gününde bir sürpriz daha yaparak makam aracını "gelin arabası" olarak tahsis etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜĞÜNE KATILDI
Florya’da düzenlenen düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikah şahitleri arasında eski başbakan Ahmet Davutoğlu da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nikah sonrası kısa bir konuşma yaparak, “Bizler şu anda 15 Temmuz varislerinin nikah akdinde bulunuyoruz. Rabbim bu iki gencimize bu uzun yolculukta kötü gün göstermesin. Mutluluklar paylaşıldıkça biliyorsunuz ki çoğalır. Ama bu uzun yolculukta kötü günlerde olur. Onu da sabredeceğiz onlarda mutluluğa dönüşmüş olacak. Benim nasihatimi biliyorsunuz. 1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur 4 olur bereket olur gerisi Allah kerim” diyerek aile cüzdanını geline takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah şahidi oldu
Basına kapalı gerçekleştirilen düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya nikah şahitliği yaptı. Törene, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Başbakan Binali Yıldırım da törene çiçek gönderdi. Erdoğan, törenin ardından kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara el salladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...