Carlinhos transferinde sıcak gelişme

Carlinhos transferinde sıcak gelişme

SPOR Haberleri

Fluminense CEO'su Rodrigo Caetano, Fatih Terim'in çok istediği Carlinhos için sarı-kırmızılı takımdan yeni bir teklif beklediklerini dile getirdi.

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Brezilyalı sol bek Carlinhos için Fluminense kulübünün CEO'su Rodrigo Caetano'dan açıklama geldi. Brezilya basınına yaptığı tüm açıklamalarda Fluminense'de kalmak istediğini yineleyen Carlinhos, son açıklamasında ise "İyi bir teklif gelirse düşünürüm" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Carlinhos'tan sadece saatler sonra ise bu kez konuşan kulübün CEO'su Rodrigo Caetano oldu. nbsp;Konuşmasına öncelikle Fluminense kulübünün finansal yapısıyla ilgili olarak başlayan Caetano, kulübün iyi bir finansal yapıda olmadığını, vadesi gelen bazı borçların ödenemediğini ve taraftarların çok büyük beklentilerin içine girmemeleri gerektiğini söyledi. nbsp;
''YENİ BİR TEKLİF BEKLİYORUZ''
Ardından Carlinhos dahil birkaç oyuncuya gelen transfer tekliflerini değerlendiren Fluminense CEO'su, "Oyunculara gelen teklifler takımı olumsuz yönde etkilemiyor. Tam aksine eğer oyuncularınıza teklifler geliyorsa bu sizin kaliteli bir takım olduğunu gösterir" ifadelerini kullandı.
''FATİH TERİM'İN ÇOK İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ''
Rodrigo Caetano, gazetecilerin, "Carlinhos konusunda bir gelişme var mı" sorusuna ise, "Özellikle Fatih Terim'in Carlinhos'u çok istediğini biliyoruz. Geçen sene de bir teklif yapmışlardı ama bizi memnun etmeyen bir teklifti. Yine bir teklif yaptılar ama o da ilgimizi çekmedi. Yeni bir teklif bekliyoruz. Benim arzum Carlinhos'un kalması ama çok iyi bir teklif gelirse değerlendirmek en mantıklısı olacak" cevabını vererek oldukça olumlu bir açıklama yapmış oldu. (SPORX) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...