Farfan'a 'Bastos' engeli

Farfan'a 'Bastos' engeli

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Schalke'nin devre arasında Lyon'dan kiraladığı Bastos için 4 milyon euro ödemeye yanaşmaması, Galatasaray'ın Farfan transferini de zora sokuyor.

Galatasaray'ında transferlistesinde yer alan, Schalke'nin Lyon'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Michel Bastos, yeni sezonda Alman ekibinde forma giyemeyecek. nbsp;Devre arasında Bastos'u Lyon'dan 1.5 yıllığına kiralayan Schalke, önümüzdeki sezon için ödemesi gereken 4 milyon euroluk bedeli karşılayamacağını açıkladı. Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas bu ödemenin yapılmaması durumunda Brezilyalı oyuncuyu başka bir kulübe satacaklarını ifade etti. Aulas, mikro blog sitesi twitter hesabı üzerinden Bastos için, ''Kolay olmayacak ancak başka bir takım bulmalıyız'' açıklamasını yaptı.
FARFAN'IN DA ÖNÜNÜ KESİYOR
Schalke'nin Michel Bastos için 4 milyon euro ödemeyi kabul etmemesi aynı zamanda Galatasaray'ı da olumsuz etkileyen gelişmeler arasında gösteriliyor. Schalke'nin Bastos'u takımda tutmak için ısrarcı olmaması, Farfan'ı da satmaya sıcak bakmayacağı yorumlarına neden oldu. nbsp;Aynı anda iki kanadında bulunan iki önemli ismini kaybetmeye yanaşmayan mavi-beyazlı ekibin bu tavrı sarı-kırmızılıları da Perulu oyuncunun transferinde çıkmaza götürüyor. nbsp;29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu yarım sezon formasını giydiği Schalke ile Bundesliga'da 14 maça çıkarken, 4 de gole imza attı. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...