Schalke, 'Galatasaray'dan Farfan'a teklif yok'

Schalke, 'Galatasaray'dan Farfan'a teklif yok'

SPOR Haberleri

Schalke 04'ün medya direktörü Thomas Spiegel, 'Türk basınına herhangi bir açıklama yapmadık. Galatasaray'ın Farfan'a teklifi yok' açıklamasını yaptı.

Goal'ün Almanya edisyonuna konuşan Schalke 04'ün medya direktörü Thomas Spiegel, Galatasaray - Jefferson Farfan transferine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. nbsp;Önceki günlerde Radyospor'a konuştuğu belirtilen Schalke 04 Genel Menajeri Horst Heldt'in Türk basınına herhangi bir açıklama yapmadığını kaydeden Speigel, "Heldt, Türkiye'de herhangi bir yayın organına konuşmamıştır. Bu ifadeler gerçek dışıdır. Ayrıca Jefferson Farfan önceki günlerde kişisel olarak 'İstanbul'dan gelen teklif' hakkında bir bilgisinin olmadığını ve tamamen Schalke'ye odaklandığını belirten bir açıklama yaptı. Teklif hakkında bilgimiz yok" ifadelerini kullandı. nbsp;Galatasaray'ın, Jefferson Farfan transferi için Schalke'yle 7 milyon avro karşılığında anlaştığı iddia ediliyordu. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...