Samsung'un yeni devi Galaxy Memo

Samsung'un yeni devi Galaxy Memo

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yeni ürünü Galaxy Memo'nun çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

Bir dönem iPhone'un karşısına cihaz çıkarmakta zorlanan Samsung, bugünlerde her ay birbirinden ilgi çekici telefonlarla karşımıza çıkıyor. Galaxy S4'ü başlı başına bir seri haline getiren firma, bu cihazın Active ve Zoom isimli iki farklı modelini duyurmuştu. Şimdi ise sıra Note serisine bir alternatif oluşturmaya geldi.
Sammobile tarafından ortaya çıkarılan Galaxy Memo, Android işletim sistemine sahip ve ekranı 4,5 inç. Galaxy Note'un birçok özelliğine ve tasarım çizgilerine sahip olacağı belirtilen cihazın bir sonraki modellerinin de yine bu ekran boyutunda olabilir. Note'a alternatif olarak tanımlanmasının tek sebebi ekran boyutu zira Memo'nun teknik özellikleri bir hayli yüksek. Söylenene göre cihaz Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, 4 çekirdekli 1.4 GHz işlemci, 8 megapiksel kamera, 2 GB bellek ve S Pen özelliklerine sahip.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...