Atv'yi üzen ölüm

Atv'yi üzen ölüm

MEDYA Haberleri

Sinop'ta trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Atv grubunda çalışan Ali Genç, çalışma arkadaşlarını üzdü

Sabah/atv Grubu çalışanı Ali Genç ve eşi Yurdagül Genç, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Sinop'un Erfelek ilçesinde otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında atv çalışanı Ali Genç (46) ve eşi Yurdagül Genç (35) hayatını kaybetti. Çiftin otomobilde bulunan iki çocuğu ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.
Sabah'ın haberine göre kaza, öğle saatlerinde Erfelek-Sinop karayolunun beşinci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erfelek istikametinden Sinop yönüne giden Ali Genç yönetimindeki 07 ALG 22 plakalı otomobil, Hasandere köyü mevkisine geldiği sırada yalpalayarak takla attı. Kazada otomobilden fırlayan Ali Genç olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Yurdagül Genç (35) kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşama veda etti. Kazada anne ve babasını kaybeden 11 yaşındaki Alper Genç ile 2 yaşındaki Yunus Emre Genç ise ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis soruşturması sürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...