Beşiktaş'ta rota Veysel Sarı

Beşiktaş'ta rota Veysel Sarı

SPOR Haberleri

Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi rotayı Eskişehirspor'un genç yıldızı Veysel Sarı'ya çevirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. nbsp;Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi rotayı Eskişehirspor'un genç yıldızı Veysel Sarı'ya çevirdi.
Milli futbolcu için kırmızı siyahlı yöneticiler 3 milyon Euro bonservis bedeli isterken, siyah beyazlıların önümüzdeki sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Veysel için 1,5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. nbsp;Pazarlıkların devam ettiği belirtilirken, genç futbolcunun henüz sözleşme yenilenmeyen Hilbert'in yerini doldurulması planlanıyor. Veysel'in de teklife sıcak baktığı ve Eskişehirspor yönetimi ile görüşerek Beşiktaş'a gitmek için izin istediği gelen haberler arasında. nbsp;Kaleci transferi için de çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi Trabzonspor'dan Tolga için hafta başında gelecek haberi bekliyor. nbsp;Tecrübeli file bekçisi için bordo mavililere 2 milyon Euro öneren yöneticiler olumsuz bir cevap gelmesi halinde futbol direktörü Önder Özen'in belirlediği başka isimlerle hafta içerisinde temasa geçecek. nbsp;Siyah beyazlıların transfer edilecek kaleciyi Almanya kampına yetiştirmesi bekleniyor. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...