Fransız 10 numara Fenerbahçe'ye çok yakın

Düzenleyen:
Fransız 10 numara Fenerbahçe'ye çok yakın

SPOR Haberleri

Ve hasret bitiyor. Sarı-lacivertliler, PSG’nin gözden çıkardığı Ben Arfa’yı renklerine bağlıyor. Hem de bedavaya

Sezona yeni bir 10 numara ile girmek isteyen Fenerbahçe, PSG’den ayrılacak olan Hatem Ben Arfa ile masaya oturdu. Geçen sezon da sarı-lacivertli takımın gündemine gelen ancak tercihini PSG’den yana kullanan yıldız oyuncunun Fenerbahçe’nin teklifine bu defa olumlu yaklaştığı öğrenilirken, PSG ile olan problemlerini halletmesinin ardından bu transferinin netleşeceği belirtildi. Galatasaray’ın da teklif yaptığı Ben Arfa ile geçen sezondan bu yana irtibatını koparmayan Fenerbahçeli yöneticilerin umutlu olduğu öğrenildi. Ben Arfa’nın yanı sıra Brezilyalı yıldız Lucas Lima ile de anlaşan Fenerbahçe, Ben Arfa’yı kadroya katması halinde ise Lima için acele etmeyecek. Altı ay sonra kontratı sona erecek Lima’yı bedava almanın hesaplarını yapan Fenerbahçe Ben Arfa’yı şimdi, Lima’yı ise ocak ayında alması halinde iki oyuncu için de bonservis bedeli ödemeyecek.
Alacaklarını bekliyor
PSG ile bir senelik daha kontratı bulunan ve bu ücreti Fransız kulübünde bırakmak istemeyen Ben Arfa’nın kulübünden bu ücreti talep ettiği ve görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan PSG ve yayıncı kuruluş Bein Sports’un sahibinin ortak olması nedeniyle Fransız ekibinin Türkiye Ligi’nin kalitesinin artması adına Ben Arfa’nın Türkiye’ye transferine sıcak baktığı belirtildi. Yeni sezonda oynayacağı takımı kendi seçecek olan Ben Arfa’nın UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden ve geçen sezondan beri kendisini isteyen Fenerbahçe’yi tercih etmesi bekleniyor. Geçen sezon PSG’de teknik direktör Unai Emery’-nin gözüne giremeyen Ben Arfa 32 maçta 1157 dakika süre almış ve 4 gol, 2 asistle oynamıştı.     > Uğur Aktan
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...