PlayStation 4'ün tasarımı belli oldu

PlayStation 4'ün tasarımı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony, oyun dünyasının en büyük fuarı E3'te düzenlediği basın toplantısında PlayStation 4'ü görücüye çıkardı

PlayStation 4 , nbsp;E3 Fuarı'nda görücüye çıktı. Sony, oyun dünyasının en büyük fuarı E3'te düzenlediği basın toplantısında PS4™'ün çarpıcı ve modern tasarımının yanı sıra bugüne kadar hiç yaşanmamış oyun deneyimleri sunan yenilikçi yazılımlardan oluşan geniş yelpazeyi de tanıttı. Sony, "Jet Siyah" renkte piyasaya süreceği PS4™'ün 2013 içerisinde piyasada olacağını açıkladı.
(CUH-1000A serisi) bilgisayar eğlence sisteminin "Jet Siyah" renkte piyasaya sürüleceğini ve bu yılın sonunda itibaren satın alınabileceğini açıkladı.
PS4, tüm hafta boyunca E3'te sergilenecek. PS4'ün tasarımı, 10 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen ve Los Angeles'taki Elektronik Eğlence Fuarı'nı (E3) da başlatan PlayStation® basın toplantısında kamuoyuna tanıtıldı. PS4, dünyanın en büyük video oyunu fuarlarından biri olan E3'teki Sony Computer Entertainment America standında da hafta boyunca sergilenecek.
nbsp;
Modern tasarım
PS4 sisteminin optik sürücüsünden güç kaynağı birimine ve soğutma mekanizmasına kadar iç tasarım mimarisi, tasarımın esnekliğini ciddi şekilde artırmak amacıyla gövdeyi mümkün olduğunca ince ve hafif tutacak şekilde hazırlandı.
PS4, lineer düz form faktörlerinin vurgulandığı basit ama modern bir tasarım sunuyor. PS4 gövdesinin dört bölüme ayrılmış olan yüzeyi, adeta dört farklı bloğun üst üste gelerek tek bir şekil ortaya çıkardığı izlenimini oluştururken, disk yuvası, düğmeler, açık göstergesi ve hava çıkışı da bölümler arasında oluşturulan ince aralıklara yerleştiriliyor.
nbsp;
Mavi renkle ışıldayan açma/kapama düğmesi
Açma/kapama tuşuna basıldığında, gövdenin üstünde tasarlanan açık göstergesi de PlayStation'un mavi rengi ile ışıldıyor. Gövdenin ön ve arka kenarlarının hafif eğik olması sadece cihaz yatay veya dikey olarak yerleştirildiğinde kullanıcıya açma/kapama düğmesine ve disk yuvasına kolay erişim sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda bağlı kabloların saklanabilmesine de yardımcı oluyor. Mat ve parlak yüzey ile birlikte, siyah renk de gelecek nesil eğlence sistemi olarak PS4 sistemine sofistike bir görünüm katarken yerleştirildiği her yere mükemmel şekilde uyum sağlamasına da imkan veriyor.
nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...