Justin Bieber'ın herkesten sakladığı sırrı

Justin Bieber'ın herkesten sakladığı sırrı

MAGAZİN Haberleri

Justin Bieber'ın fotoğraf çekimlerine ilişkin koyduğu kurallar ortaya çıktı. Bieber'ın ciddi bir terleme sorunu olabileceği düşünülüyor.

Justin Bieber'ın fotoğraf çekimlerine ilişkin koyduğu kurallar ortaya çıktı. En dikkat çekici olanlar; çekimlerde kendisiyle konuşulmaması ve eski kız arkadaşı Selena Gomez'in şarkılarının çalınmaması. TMZ, bu ayın başlarında Bieber'ın katıldığı bir fotoğraf çekimine ait bir sözleşmeyi elde etti. Sözleşmede yer alan diğer kuralların arasında sette cep telefonu kullanılmaması ve imza istenmemesi de yer alıyor. Bunlar ünlüler tarafından genelde talep edilen kuralları teşkil ediyor. Fakat Bieber'ın sette talep ettiği yiyecekler ilgi çekici. Şarkıcı, bitkisel çaylar, şarküteri ürünlerinden oluşan bir servis tabağı, sebzelerden oluşan bir servis tabağı, büyük bir paket Swedish Fish (balık şeklinde bir şekerleme), Ritz Bits Peanut Butter Sandwiches (yerfıstığı ezmeli bir bisküvi markası), Ritz Bitz Cheese Sandwiches (aynı markanın peynirli olan çeşidi) ve iki büyük paket kola aromalı Haribo şekerlemesi talep ediyor.
TERLEME SORUNU MU VAR?
Bieber'ın bir diğer talebinden dolayı ise ciddi bir terleme sorunu olabileceği düşünülüyor. Şarkıcı, birkaç beyaz atlet ve çorap talep ediyor.
Bieber'ın istekleri arasında ayrıca iPhone bataryalı bir Boombox da yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...