Real Madrid'in içindeki 4 Barcelonalı

Real Madrid'in içindeki 4 Barcelonalı

SPOR Haberleri

Real Madrid'in son transferi Isco'dan yola çıkan El Mundo Deportivo gazetesi, İspanya'da ses getiren bir dosyayı açtı.

Real Madrid'in son transferi Isco'dan yola çıkan El Mundo Deportivo gazetesi, İspanya'da ses getiren bir dosyayı açtı. "Real'in içindeki 4 Barcelona'lı" başlığıyla verilen haberde eflatun-beyazlı formayı giyen yıldız futbolcuların daha önce Barcelona'ya duydukları hayranlıkları dile getirdikleri röportajlar ve formalı resimleri yayınlandı. Bu oyuncular arasında Türk asıllı yıldız Mesut Özil de bulunuyor. El Mundo Deportivo'nun haberinde Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Barcelona tutkusu (!) ironik bir dille vurgulanırken, ünlü futbol adamının Barça'dan oyuncu almayı bir alışkanlık haline getirdiği belirtildi. 2000 yılında bordo-mavili ekipten Figo'yu transfer eden Perez, geçtiğimiz günlerde "Eğer Barça Messi'yi satarsa bizi arasınlar" demişti. Ayrıca 2. kez seçildiğinde takımın başına getirdiği Jose Mourinho da Barcelona'da tercümanlık ve yardımcı antrenörlük yapmıştı.
İşte El Mundo Deportivo'nun bahsi geçen 4 futbolcuyla ilgili analizi:
Isco: Yıldız futbolcu Valencia'da top koştururken, kendisini bir antimadrista (madrid karşıtı) olarak nitelemiş ve Los Galacticos'u kibirli bir kulüp olmasından dolayı hiç sevmediğini açıklamıştı. Köpeğine eşsiz olduğu için Messi adını verdiğini belirten ünlü futbolcu 2 yıl önce de Barcelona formasını giyerek poz vermişti.
Mesut Özil: Türk asıllı oyuncu, 2009 yılında Bild gazetesinde çıkan röportajında "Ben çocukluğumdan beri bir Barcelona'ya taraftarıyım. Fantastik bir kulüp olan Barça'ya hayranım. Hep onların formasını giymeyi hayal ediyorum" demişti. Yıldız futbolcu, dönemin Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola tarafından veto edilince 2010 Dünya Kupası'nın ardından Real Madrid'e gitmek zorunda kalmıştı.
Luka Modric: Hırvat orta saha oyuncusu da Barcelona hayranlığını yıllar önce dile getirmişti. Ünlü yıldız 2008 yılında El Mundo Deportivo gazetesinde yer alan bir röportajında Barça bayrağıyla poz verip, "Barcelona için oynamanın büyüsüne sahibim. Ve bu rüyayı gerçeği dönüştürme adına elimden geleni yapacağım" açıklamasında bulunmuştu.
Karim Benzema: Cezayir asıllı Fransız forvet, Real Madrid'e imza atmadan önce Barcelona ile defalarca flört etmişti. Dönemin sportif direktörü Txiki Begiristain 2008 ve 2009 yıllarında Lyon forması giyen golcüye imza attırmak için girişimlerde bulunmuştu. Sonrasında Real Madrid'e giden ünlü golcü bir Barcelona taraftarının formasını imzalama isteğine de "Memnuniyetle" karşılığını vermişti. (AMK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...