Şişli'de halk otobüsünü yaktılar

Şişli'de halk otobüsünü yaktılar

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa Şişli seferini yapan halk otobüsü, Okmeydanı Darülaceze'nin önünde yüzleri maskeli 15 kişilik grubun saldırısına uğrayıp yakıldı.

Gaziosmanpaşa-Şişli seferini yapan Halk Otobüsü, Beyoğlu Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan Nişangah Otobüs durağı önünde yüzleri maskeli 15 kişilik grubun saldırısına uğradı. İçinde 30 yolcu bulunan otobüse ellerindeki molotofkokteylileri ve taşlarla saldıran grup, yasadışı terör örgütü lehine sloganlar atarak ara sokaklarda izini kaybettirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için ara sokaklara girdi. Grubun saldırıya geçmesi üzerine otobüsüyle geri geri gitmek zorunda kaldığını belirten Sefa Bağbur, "Gaziosmanpaşa-Şişli seferini yaparken, Cemal Kamacı Spor Kompleksi önüne geldim. 30 yolcu vardı. Bu sırada ellerinde taş ve molotof olan yüzleri maskeli 15 kişi saldırıya geçti. Geri geri kaçmasam can kaybı bile yaşanırdı. Bunu yapanlar insan olamaz" dedi. Polis otobüse ve durağa zarar veren saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. (Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...