Boşanma kararı alan güzel sunucu neden konuşmuyor

Boşanma kararı alan güzel sunucu neden konuşmuyor

MAGAZİN Haberleri

Eşi Sinan Serter'le boşanma kararı alan Özlem Yıldız, konuşmama kararını oğlu Demir'in boşanma sürecinden olumsuz etkilenmemesi için aldığını ifade etti.

Eşi Sinan Serter'leboşanma kararı alan Özlem Yıldız, konuşmama kararını oğlu Demir'in boşanma sürecinden olumsuz etkilenmemesi için aldığını ifade etti. Yıldız, "Bunca yıldır özel hayatımla ilgili hep samimi açıklamalar yaptım. Demir aklı başında bir çocuk oldu. Yazılanlardan olumsuz etkilenmemesini istiyorum" dedi. Basının sürekli boşanma haberleri yaparak evliliğin bitmesine etki ettiği haberlerine katılmadığını dile getiren Özlem Yıldız, "Göz önünde insanların alışveriş merkezine gitmesi, tatil yapması basına yansıyor. Hayatlarındaki sorunlarda basına yansıyabiliyor. Bu dönemi sessiz kalarak konuşmayarak geçirmek istiyorum. İşimde mutluyum. Sağlıklı bir çocuğum var. Hayatta keşkelerim yok. Bu hayatta güçlü olmak zorundayız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...