Gezi eylemcileri Mersin'de polise saldırdı, 17 yaralı

Gezi eylemcileri Mersin'de polise saldırdı, 17 yaralı

MAGAZİN Haberleri

Mersin'de 500 kişilik grup Gezi Parkı olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş yapmak istedi. Polis izin vermeyince taş ve şişelerle saldırdı.

Mersin'de yaklaşık 500 kişilik grup Gezi Parkı olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş yapmak istedi. Polisin izin vermediği yürüyüşte çıkan olaylar sonucu 2'si gazeteci, 7'si polis olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı. Olay Mersin Merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin yanında meydana geldi. Gezi Parkı ile ilgili gelişmeleri protesto etmek isteyen yaklaşık 500 bir grup yürüyüş yapmak istedi. Polis yürüyüşe izin vermeyince grup polise taş ve şişeler atarak saldırdı. nbsp; Polis ise gruba müdahale etti. Bunun üzerine alışveriş merkezinde bulunan kafeteryalardaki şemsiye, masa ve sandalyelerle yola barikat kuran grup, bunları ateşe verdi. Yaşanan arbedede 2'si gazeteci, 7'si polis olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı. Yaralılardan bazıları kaldırıldıkları hastanelerde ayakta tedavi edildi. Grup müdahalenin ardından alışveriş merkezinde bulunan meydanda yeniden biraraya geldi. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. Bölgede gergin bekleyiş sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...