Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yetenek Sizsiniz' Baha kırdı geçirdi

/ Kaynak: İHA
'Yetenek Sizsiniz' Baha kırdı geçirdi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

'Yetenek sizsiniz Türkiye' yarışmasının finalisti Baha, bateri şovuyla izleyenleri kırdı geçirdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 20.'si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahneye çıkan 'Yetenek sizsiniz Türkiye' yarışması finalisti Baha sahne aldı. Bateri şovuna başlamadan önce sunucu ece Erken ile sohbet eden Baha, kızları öpünce aşık olduğunu söyledi. Ece Erken'in ' kime aşık oldun?' sorusuna Baha, festivalin ilk gününde sahneye çıkan Ayda Mosharraf'a aşık olduğunu söyledi. "Ayda'yı dudağından öptüm, annesi gördü" diyen Baha Ece Erken'in ne dedi sana peki?" sorusuna "Gördüm dedi" diye yanıt verdi. Sohbet sırasında Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Baha, Ece Erken'in "Benim için Beşiktaşlı olur musun?" teklifini "Ece Erken Beşiktaşlı" diye yanıt vererek geri çevirdi. Sohbetin ardından Baha bateri şov yaparak kendisini izleyenleri eğlendirdi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Nerimen Posbıyık tarafından Baha'ya sahnede çeşitli hediyeler verildi.
Yaklaşık yarım saat sahnede kalan Baha'nın ardından Athena ekibi konser alanına geldi. Athena gurubunun gitaristi sahneye madenci bareti ve feneri ile çıktı. Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan Athena eski ve yeni şarkılarını seslendirerek Ereğlililere keyifli bir gece yaşattı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...