Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den UEFA'ya baskın

Fenerbahçe'den UEFA'ya baskın

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, 11 Temmuz'da UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da gerçekleştirilecek duruşmalı toplantı için İsviçre'ye özel uçak kaldıracak.

Tahkim Kurulu'na 11 Temmuz'da savunma verecek olan Sarı-Lacivertliler, şike dosyasında adı geçen pek çok kişinin de aralarında yer alacağı 170 kişilik kafile ile Nyon'a çıkarma yapacak. FenerbahçeUEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasıyla ilgili olarak UEFA Tahkim Kurulu'nda yapacağı savunma için Nyon'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 11 Temmuz'da UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon'da gerçekleştirilecek duruşmalı toplantı için İsviçre'ye özel uçak kaldıracak. Aziz Yıldırım'ın "Bu dava belki de UEFA'nın en şanssız, kendini en zora sokacak davasıdır. UEFA çatırdayabilir" diye nitelendirdiği davada 10 üyeden oluşan UEFA?Tahkim Kurulu'na şike dosyasında adı geçen İbrahim Akın, Ali Kıratlı, Mustafa Çevik, Abdullah Başak gibi isimlerin aralarında yer aldığı kişileri tanık olarak dinlettirileceği öğrenildi. "Başkan" Aziz Yıldırım ve avukatların duruşmada ayrıca, kulüplerle şahısların ayrılmasının yanlışlığına dikkat çekip, Yargıtay kararının mutlaka beklenmesi gerektiğini isteyeceği kaydedildi. UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe ile ilgili kararını 15 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. Olumsuz bir sonuç çıkması durumunda Sarı-Lacivertliler davayı CAS'a taşıyacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...