Hakkari'de Lice gerginliği

/ Kaynak: İHA
Hakkari'de Lice gerginliği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari'de Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki olaylarını protesto eden gruba, polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti.

Hakkari'de Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki olaylarıprotesto eden gruba, polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. nbsp;Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Fekiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi tarafından '1. Berçelan Kültür ve Sanat Festivali' etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde düzenlenecek konser Liçe'deki olaylar nedeniyle iptal edildi. nbsp;Lice olayını protesto etmek için BDP yönetimi ve beraberindeki kalabalık yürüyüşe geçtiği sırada yüzü maskeli bir grup AK Parti binasına taş ve havai fişeklerle saldırdı. Daha sonra Çevre Yolu üzerinde toplanan yaklaşık 100 kişilik yüzü maskeli grup yola barikat kurarak slogan attı. Polis gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Grup ise polise havai fişek ve taşlarla karşılık verdi. Sayıları her saat başı artan göstericiler ile polis arasındaki olaylar halen devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...