Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nice Sneijder'i açıklıyor!

Düzenleyen:
Nice Sneijder'i açıklıyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni durağı merak edilen Wesley Sneijder konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bonservisi Dinamo Kiev'den alınan Belhanda, geçen sezonu Nice'de kiralık olarak geçirmişti.

Utrecht ve MLS'ten talipleri olan Wesley Sneijder ile yakından ilgilenen bir diğer kulüp olan Nice, Hollandalı yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. Fransız basınında yer alan haberde Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere'nin Wesley Sneijder ile transferi konusunda anlaşmaya vardı.

YARIN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK
Nice ile anlaşan Sneijder, Nice'ye geldi. Bir pürüz çıkmazsa yarın sağlık kontrolünden geçecek. Nice başkanı Rivere ve teknik direktör Lucien Favre daha önce yaptıkları açıklamalarda Wesley Sneijder'e olan ilgilerini açıklamıştı. Nasri'nin gündemlerinde olmadığını söyleyen başkan Jean-Pierre Rivere, ''Nasri kesinlikle gündemimizde değil. Sneijder ise temas halinde olduğmuz bir isim, bu doğru. Ama Nasri ile ilgilenmiyoruz'' ifadelerini kullandı.

LUCIEN FAVRE DE AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Nice Teknik Direktörü Lucien Favre de geçtiğimiz günlerde Sneijder konusuna açık kapı bırakmıştı. Favre yaptığı açıklamada ''Sneijder çok iyi bir oyuncu, bu konuda kuşku yok. Transfer 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bu konuda bir girişimimiz olup, olmayacağını göreceğiz'' sözlerini kullanmıştı.

GEÇEN SEZON KİRALIK OLARAK FORMA GİTMİŞTİ

Bonservisi Dinamo Kiev'den alınan Belhanda, geçen sezonu Nice'de kiralık olarak geçirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...