İran'da askerî birlikte ateş açıldı: 4 ölü, 8 yaralı

Düzenleyen:
İran'da askerî birlikte ateş açıldı: 4 ölü, 8 yaralı

DÜNYA Haberleri

Tahran'da Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kehrizek Atış Alanı'nda bir asker çevresindekilere ateş açtı: Biri binbaşı 4 ordu mensubu öldü, 8 asker de yaralandı.

İran'ın başkenti Tahran'ın güneyindeki Hava  Kuvvetleri Komutanlığına ait Kehrizek Atış Alanı'nda bir askerin çevresindekilere  ateş açması sonucu biri binbaşı 4 ordu mensubu öldü, 8 asker yaralandı.  İran Ordusuna ait internet sitesi AJA'nın haberine göre, Kehrizek Atış  Alanı'nda bir askerin açtığı ateş sonucu 4 asker öldü, 8 asker yaralandı. Askerin cinnet getirmiş olabileceği ya da silahının kontrolden çıkmış  olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.
 
BİNBAŞI DA ÖLDÜ

 
Öte yandan, Mehr Haber Ajansı'na konuşan Kehrizek İlçe Meclis Başkanı  Muhammed Haşimi ise olayın Sistan-Beluçistanlı askerin silahlı saldırısı  nedeniyle meydana geldiğini, ölenlerden birinin binbaşı olduğunu söyledi. Temmuz ayında Kazvin eyaletindeki Abik askeri bölgesinde bir askerin  ateş açması sonucu 3 asker yaşamını yitirmiş, 5 ordu mensubu yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...