Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kassam Tugayları komutanlarından Fukaha anısına anıt

Kassam Tugayları komutanlarından Fukaha anısına anıt

DÜNYA Haberleri

Gazze'de, uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları komutanlarından Mazin Fukaha anısına yapılan anıt törenle açıldı.

En-Nusayrat Belediyesi tarafından düzenlenen törende konuşan Hamas liderlerinden Mahmud ez-Zehhar, "İsrail'e, Fukaha'yı ve diğer esirleri İsrail hapishanelerinden çıkaran, kalan esirleri de çıkaracaktır' diyoruz. Onların çıkacağını ve tutacakları ilk şeyin direniş silahı olacağını biliyoruz. Esirlerin hapisten çıkması ve ellerine silah alması gelip geçici bir durum değildir süreklilik arz eder." dedi.
Zehhar, Filistin'i kurtarmak isteyen herkese el uzattıklarını, İsrail'le işbirliği yapan ve Filistin'e ihanet eden herkesten uzak durduklarını belirtti.
İsrail ile 2011'de imzalanan esir takası anlaşmasıyla serbest bırakılan Kassam Tugayları komutanlarından Mazin Fukaha, 24 Mart'ta Gazze'nin güneyindeki Tel el-Heva bölgesinde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...