Hafızlık Yarışması birincisi Ayşe Kırçal Öztürk

Hafızlık Yarışması birincisi Ayşe Kırçal Öztürk

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Bakanlığı'nca düzenlenen Kadın Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Final Yarışması'nın birincisi Ayşe Kırçal Öztürk oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Kadın Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Final Yarışması Amasya'da gerçekleşti. Fatih Sultan Mehmet Cami'sinde dün düzenlenen yarışmaya, Kur'an-ı Kerim kursu öğretmeni 9 bayan yarışmacı katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi, "Bu yarışmayı çok önemsiyoruz. Hafızlık müessesesinin devam etmesi ve gelecek kuşaklara aktarılmasını arzu etmekteyiz. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz yarışma inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecektir" dedi. Yarışmacılar, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Hafız Osman Şahin'in karşısında mücadele verdi. Yarışma sonunda birinci Ayşe Kırçal Öztürk, ikinci Zekiye Yılmaz, üçüncü Hatice Sancaklı seçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...