Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekspertiz raporu afetlerde önemli

Düzenleyen:
Ekspertiz raporu afetlerde önemli

T-Otomobil Haberleri

Marmara Bölgesinde şiddetli yağışın hasar verdiği otomobillerin 2. el satışında ekspertiz raporunun önemli olduğunu belirten Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan şu açıklamayı yaptı

Marmara Bölgesinde şiddetli yağışın hasar verdiği otomobillerin 2. el satışında ekspertiz raporunun önemli olduğunu belirten Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan şu açıklamayı yaptı: Birçok otomobilde kaporta hasarı oluştu ve su baskınları motor, yürüyen aksam gibi görünmeyen kısımlarında önemli hasarlara neden olmuş olabilir. Bu binlerce araç için ekspertiz raporu şu anda oldukça önemli. Bize hasar tespiti için çok başvuru geliyor. Malum bu araçlar zaman içerisinde 2. el pazarında işlem görecekler. Bu durumda ileride sorun yaşamamak için ekspertiz raporlarını uzman ve kurumsal firmalardan almak çok önemli. Sonuçta hasar gören araçları 2. el olarak alacak kişi durumu bilmeli.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...