Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koyuncu’nun mirası bir sitede toplandı

Düzenleyen:
Koyuncu’nun mirası bir sitede toplandı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Gazetemizde uzun yıllar kültür-sanat sahasında yazılar kaleme alan yazar Sefa Koyuncu’nun eserleri, vefatının 2. yılında bir internet sitesinde bir araya getirildi.

Gazetemizde uzun yıllar kültür-sanat sahasında yazılar kaleme alan yazar Sefa Koyuncu’nun eserleri, vefatının 2. yılında bir internet sitesinde bir araya getirildi. Koyuncu’nun 1974 yılından bugüne kaleme kaldığı şiirlerin yanı sıra çeşitli mecralarda neşredilen yazıları “sefakoyuncu.com” adlı internet sitesinde edebiyatseverlerle buluşturuldu. Sitede, “Rubai”, “İğnelik”, “Nükteler” gibi bölümlerde bir kıtalık şiirler yer alıyor. Koyuncu’nun kaleme aldığı kitapların kopyalarının da indirilebildiği sitenin “Seydişehir” bölümünde, yazarın yaklaşık 25 yıl yaşadığı Seydişehir’de 1975-1980 yıllarında darbe öncesi yaşanan sendikal ve işçi hareketleri ile ilgili yazılarda, Türkiye’nin yakın geçmişi gözler önüne seriliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...