Başbakan Yıldırım, Akıncı Üssü davasına müdahil olma talebinde bulundu

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım, Akıncı Üssü davasına müdahil olma talebinde bulundu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin açılan davaya müdahillik talebinde bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 sanık hakkında açılan davanın beşinci celsesi görülüyor. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Cezaevi Kampüsündeki duruşma salonunda görülen davaya tutuklu ve tutuksuz sanıklar, taraf avukatları ile müştekiler katıldı. Bazı siyasi parti üyeleri ile sivil toplam örgütleri de davayı takip ediyor. Mahkeme Başkanı Selfet Giray, davanın öğleden sonraki kısmının başında, Başbakan Binali Yıldırım'ın davaya müdahillik talebinde bulunduğunu bildirdi. Yıldırım'ın başvuru dilekçesi, avukatı aracılığıyla mahkemeye sunuldu. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...