Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarkan konserinde olay çıktı

Tarkan konserinde olay çıktı

MAGAZİN Haberleri

Tarkan'a konser için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 'Sevgi, Barış, Dostluk' ödülü verildi. Konser öncesi özel güvenlik görevlileriyle gazeteciler arasında arbede yaşandı

Tarkan'a konser için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 'Sevgi, Barış, Dostluk' ödülü verildi. Konser öncesi özel güvenlik görevlileriyle gazeteciler arasında arbede yaşandı. nbsp;Kdz. Ereğli ilçesinde bu yıl 20.'si düzenlenen Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin son akşamında sahne alan Tarkan'a Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından 'Sevgi, Barış, Dostluk' ödülü verildi. nbsp;Pop sanatçısı Tarkan, 15 ismin beş yıl önce hayata veda eden Aysel Gürel 'in eserlerini seslendirdiği 'Ayselim' albümün de yer alan 'Firuze' şarkısını ilk kez canlı olarak okudu. nbsp;Konser sırasında Kdz. Ereğli'ye 4. kez gelen ve ilçenin tanıtımına katkı sağladığı gerekçesi ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından sanat dalında Tarkan'a 'Sevgi, Barış, Dostluk' ödülü verildi. Aldığı ödülün kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Tarkan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür etti. nbsp;Konsere kaldığı yerden devam eden Tarkan seyircilere veda ettikten sonra bir kez daha sahneye çıkarak 'Firuze' şarkısını ikinci kez seslendirdi.
Bu arada konser sırasında Tarkan hayranı bir bayan özel güvenlik görevlileri kendisini konser alanından dışarı çıkartmaya çalışınca baygınlık geçirdi. nbsp;Konser öncesi Tarkan'ın fanlarının gazetecilerin görüntü ve fotoğraf çektiği platforma çıkmak istedi. Buna tepki gösteren gazetecilerle özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Tarkan'ın özel korumalarının araya girmesi olay daha da büyümeden önlendi.
Kdz. Ereğli'de Cuma günü başlayan ve üç gündür devam eden 20. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali Tarkan konserinin ardından havai fişek gösterileri ile sona erdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...