Zonguldak’da hastanede korkutan yangın: Hastalar tahliye edildi

Düzenleyen:
Zonguldak’da hastanede korkutan yangın: Hastalar tahliye edildi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastanede elektrik kontağından yangın çıktı. Yangın sebebiyle yoğun bakımdaki hastalar başka hastanelere naklediliyor. Hastanedeki tahliye işlemleri devam ediyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir özel hastanede dün akşam meydana gelen yangın sonrası ekipler bu sabah itibariyle müdahaleye devam etti. Elektrik sisteminde ikinci kez yangın çıktı. Kdz. Ereğli belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının devam etme ihtimali göz önünde bulundurularak hastanenin elektrik bağlantıları devre dışı bırakıldı. Hastanede elektrik enerjisi verilememesi nedeniyle tüm servislerdeki ve yoğun bakımlardaki hastalar ambulanslarla ilçedeki diğer hastanelere naklediliyor.

Hastalar, 112 ambulansları ile ilçe merkezi ve Zonguldak kent merkezindeki hastanelere sevk edilmeye devam ediyor. İtfaiye ve polis ekipleri hastanedeki incelemelerini sürdürüyor. Aynı hastanede dün gece saatlerinde de yangın meydana gelmiş ve ekipler kısa sürede yangına müdahale etmişti.Öte yandan bazı hastalar hastane önündeki bekleyişini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...