Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümüşhane merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Düzenleyen:
Gümüşhane merkezli FETÖ/PDY operasyonu

GÜNDEM Haberleri

11 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı

Gümüşhane merkezli 11 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin il yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında arama kararı bulunan Ö.A, A.A.U, H.Y, E.K, Z.Y, B.T, A.G, C.Ç, O.A, İ.D, C.K, B.K ve K.D'ye yönelik çalışma başlattı.
Aranan şahısların Gümüşhane, İzmir, Gaziantep, Konya, Sivas, Aydın, Şırnak, Erzurum, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar ve Trabzon illerinde bulunduğunu tespit eden ekipler, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...