Salih'in fiyatı 20 milyon euro

Salih'in fiyatı 20 milyon euro

SPOR Haberleri

Oynadığı futbolla Avrupa devlerinin radarına giren Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki yıldızı Salih Uçan'ı Manchester United yakından takip ediyor.

Oynadığı futbolla Avrupa devlerinin radarına giren Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki yıldızı Salih Uçan'ı Manchester United yakından takip ediyor. Daily Star, nbsp;ManU'nun Salih'i transfer edebilmek için 20 milyon euroyu göze alması gerektiğini yazdı. nbsp;The Sun ve Daily Star, "United, Salih Uçan'ı yakından takip ediyor. Ama 20 milyon euroluk madde, yöneticileri düşündürüyor" diye yazdı. Manchester United da bu haberi kulübün resmi sitesinden yayınladı. nbsp;Türk teknik adam Muhsin Ertuğral'ın geçtiğimiz günlerde ortaya attığı 'Manchester United Salih Uçan'ı izliyor' iddiası Ada basını tarafından doğrulandı. U-20 Dünya Kupası'nda Ay-Yıldızlı forma ile mücadele eden Salih'in İngiliz devi tarafından izlendiğini yazan The Sun ve Daily Star gazetesi, Unitedlı idarecilerin yıldız oyuncuyu nasıl transfer edebilecekleri üzerine kafa yormaya başladıklarını da sütunlarına taşıdı: "United, Salih Uçan'ı Türkiye'deki turnuvada çok yakından takip ediyor. Ancak oyuncunun kontratındaki madde kulüp idarecilerini düşündürtüyor. Çünkü Uçan'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde 20 milyon euroya serbest kalır maddesi var." nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...