Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pedro Kartal oldu

Pedro Kartal oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Kolombiyalı stopere 5 yıllık imza attırdı. Genç yıldız Almanya kampında takıma katılacak.

Takımı Hırvat teknik adam Slaven Bilic'e emanet eden Beşiktaş, kadroya takviye yapmayı sürdürüyor. Bilic'in, "Takımın geçen sezonki maç kasetlerini izledim. En büyük problem savunmada" diyen Bilic'in isteğiyle siyah-beyazlılar Futbol Direktörü Önder Özen'in Güney Amerika turunda beğendiği Kolombiyalı stoper Pedro Franco'nun transferini bitirdi. İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturan oyuncunun menajeri 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Anlaşma üzerine transferi bitirmek için bu ülkede bulunan İdari Koordinatör Semih Usta genç oyuncuyla 5 yıllık ön protokol yaptı.
DEV KULÜPLER PEŞİNDEYDİ
Porto, Inter, Juventus, Napoli hatta Manchester City'nin de ilgilendiği genç yıldızın önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. Kolombiya'nın Millonarios takımında forma giyen Pedro, Beşiktaş'ın Almanya kampında takıma dahil olacak. Beşiktaş'ın bu transfer için Kolombiya ekibine 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ın, 22 yaşındaki Pedro'nun transferi sonrasında Fransız stoper Julien Escude ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada siyah-beyazlıların Eskişehirspor'lu Veysel Sarı için kulübüne 1.5 milyon euro bonservis ücreti teklif ettiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
ÜLKESİNİN nbsp;YILDIZI
Futbola 9 yaşında şu an kaptanı olduğu Millonarios'ta başlayan Franco, 2009 yılında A takıma yükselmeyi başardı. 109 maça çıkan Kolombiyalı stoper, 5 gol kaydetti. Kolombiya Milli Takımı'nın da değişmez isimleri arasında yer alan Pedro, 2 yıl önceki U20 Dünya Kupası'nda en değerli stoper seçilmişti.

Almanya yolcuları
Yeni sezona start veren Beşiktaş'ta futbolcular dün koşu ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Kartal 12 günlük kamp için bugün Almanya'ya gidecek. Siyah-beyazlılar burada St.Pauli ile bir hazırlık maçı yapacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...