Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

GÜNDEM Haberleri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Başbakan Yıldırım ''Alman gazetesine ne diyor biliyor musunuz; 'Türkiye'de can güvenliği, mal güvenliği yok turistler gelmesin.' Bu ne demek? Bu memleketin bir evladıysan nasıl sen ülkeni dünyaya şikayet edersin?'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da, Yenikent-Temelli Yolu temel atma töreninde konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bundan bir kaç gün önce Sivas'taydım. Sivas'ta 700 milyona yakın 60'dan fazla eserin açılışını yaptık temelini attık. Toplu açılış temel atmalar yapıyoruz çünkü yetişemiyoruz. 16 Nisan'da millete verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için Cumhurbaşkanımız milletin adamı adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde var gücümüzle çalışıyoruz.

KILIÇDAROĞLU TEPKİ: YAZIK YAZIK...

Vatandaşımızın sesine kulak veriyor derdine derman olmaya çalışıyoruz. Yaz dönemi ağustos ayındayız hava sıcak rehavet var. Hükümet olarak biz rehavete kapılmadan bu zamanları değerlendiriyoruz önümüzdeki sene için yapacağımız işlerin hazırlıklarını yapıyoruz. Yazın rehavetine kendini kaptıranlar milleti üzmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Dün evvelsi gün bir haber çıktı bir Alman dergisinde ana muhalefet partisini başkanı ne diyor bu dergiye beyanat vermiş diyor ki Kılıçdaroğlu iyi dinle ilk önce Pensilvanya'nın kontrolüne girerek 15 Temmuz'a kontrollü darbe dedin seni uyardık yetmedi millet 16 Nisan'da sana gereken cevabı verdi bundan da uslanmamış.
Alman gazetesine ne diyor biliyor musunuz; 'Türkiye'de can güvenliği, mal güvenliği yok turistler gelmesin.' Bu ne demek? Bu memleketin bir evladıysan nasıl sen ülkeni dünyaya şikayet edersin? Bu yılın ilk 6 ayında Türkiye'ye gelen misafir sayısı yüzde 14 arttı, 15 milyona yaklaştı. Kılıçdaroğlu 'Gelmesin' dese de geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu belli ki Türkiye'de turizmin gelişmesinden, refahın artmasından, insanların aş, iş sahibi olmasından hiç mutlu değil. Bırakın bir parti başkanını, herhangi bir vatandaş kendi memleketi için böyle laflar eder mi? Türkiye'de adalet yok dedi yollara düştü. Milletten ilgi görmeyen sırtını terör örgütlerine dayanış siyasetçilerle kol kola yürüyen Kılıçdaroğlu şimdi yabancı ülkelerden dergilerinden medet umuyor. Yazık yazık...

''KILIÇDAROĞLU O DEMOKRATİK UNSURLARI AÇIKLASIN DA GÖRELİM''
Kılıçdaroğlu, '2019'a hazırlanacağız' dediği o demokratik unsurları açıklasın da görelim. Sırtını teröre dayayan HDP mi? Sözde adalet yürüyüşü boyunca devlete ve millete kin ve nefret kusan FETÖ artıkları mı Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden terör militanları mı? Sayın Kılıçdaroğlu, ortaklık yapacağın bir demokratik unsur varsa, eğer gerçekten arıyorsan 15 Temmuz'da sokaklarda kahramanlık destanı yazan millete dön, millette ara.

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN SÖZLERİNE TEPKİ

Adalete, terör sempatizanları ile yol yürüyerek ulaşamazsın ey Kılıçdaroğlu. Bu CHP iyice şirazesinden çıktı. Bir milletvekili diyor ki; '15 Temmuz darbesi bir tiyatrodur. Bu ne biçim darbe?' diyor. 'Meclis'i bombaladı 1 milletvekili bile ölmedi. Bizim pilotlarımız bardaktaki suya bile nişan alıyorlar' diyor. Sen ne biçim insansın? Şehitlerimizin ruhunu sızlatacak sözleri nasıl söylersin?

"MİLLET, BU ADAMA KARŞI NE YAPACAĞINI MERAKLA BEKLİYOR"

FETÖ'yü aklamaya çalışmak sizin haddinize mi? 17-25 Aralık yargı darbesinden sonra da Pensilvanya'ya gittiğini ve terör örgütünün ne kadar güzel çalışmalar yaptığını ballandıra ballandıra anlatmıştı. Sayın Kılıçdaroğlu bu kepazeliğe bir son ver. Millet, şehitlerimizin ruhunu sızlatan bu adama karşı ne yapacağını merakla bekliyor.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...