İstanbul'da değerli taş operasyonu

Düzenleyen:
İstanbul'da değerli taş operasyonu

YAŞAM Haberleri

Polisin Avcılar'da düzenlediği operasyonda, kaçak yollarla yurda sokulan ve piyasaya sürülmeye çalışılan 87,65 karat yakut ele geçirildi.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, kaçak yollarla yurda sokulan ve piyasaya sürülmeye çalışılan 87,65 karat yakut ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şebekenin yurda kaçak yollarla sokulan ve satışı yasak olan değerli taşları piyasaya sürmeye hazırlandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Söz konusu soruşturma kapsamında, Avcılar'da bir alışveriş merkezinde operasyon düzenleyen ekipler, N.D. ve Y.Ç'yi gözaltına aldı.  Şüphelilerin üst aramasında, 87,65 karat yakut ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...