Denizde vurgun yiyen inşaat işçisi 4 gün sonra öldü

Düzenleyen:
Denizde vurgun yiyen inşaat işçisi 4 gün sonra öldü

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, denizde vurgun yiyen inşaat işçisi 43 yaşındaki Günay Dalaman, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra öldü.

Evli ve bir çocuk babası Günay Dalaman, geçen 4 Ağustos'ta iki arkadaşıyla birlikte Dalaman'ın Kayacık Sahili'ne gitti. İki arkadaşı kıyıda beklerken Günay Dalaman, zıpkınla balık avlamak için daldı. Tüpsüz dalış yapan Dalaman'ın uzun süre sudan çıkmaması üzerine şüphelenen arkadaşları, hem Dalaman Belediyesi Kayacık Sosyal Tesisleri'nde görevli cankurtarandan da yardım istedi hem de durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye ulaşana kadar cankurtaran, vurgun yediği belirlenen Dalaman'ı 13 metre derinlikteki sudan yarı baygın halde çıkardı. Sahil Güvenlik ekibinin de gelmesiyle bota alınarak karaya çıkartılan Günay Dalaman'a 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ardından Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dalaman, burada basınç odası olmaması nedeniyle Marmaris Devlet Hastanesi'nin Aksaz'daki Nedip Cengiz Eker Ek Hizmet Binası'na sevk edildi. Burada basınç odasında tedavi gören Dalaman, doktorların müdahalesine dün akşam yaşamını yitirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...