Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da transfer harekâtı!

Düzenleyen:
Galatasaray'da transfer harekâtı!

SPOR Haberleri

Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen sarı-kırmızılı ekip, 3 takviye daha yaparak transferi noktalayacak.

Sarı kırmızılılar, sağ kanat için Sofiane Feghouli'yi imza aşamasına getirdi. Teknik direktör Igor Tudor, Cezayirli futbolcunun bir an önce takıma katılmasını istiyor. Feghouli de West Ham United ile arasındaki alacak sorununu çözdü ve Galatasaray'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek. 

Sarı kırmızılılar, sol bek içinse Juventus'tan Kwadwo Asamoah'la temas halinde. 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, Juventus'la görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, sarı kırmızılılar Lionel Carole için gelen teklifleri değerlendirecek. 

Stoper bölgesi içinse gündemdeki isim bir kez daha Jason Denayer. Galatasaray, Belçikalı futbolcuyu yeniden kiralamak istiyor. Denayer de sarı kırmızılılarda oynamaya sıcak baksa da Manchester City, futbolcunu kiralık olarak göndermek istemiyor. Bu konuda 3 taraf arasında görüşmeler sürüyor. Denayer 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...