Yine pompalı dehşeti

/ Kaynak: İHA
Yine pompalı dehşeti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın, kimliği belirlenemeyen kişilerce evinin önünde pompalı tüfekle vurulmuş olarak bulundu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın, kimliği belirlenemeyen kişilerce evinin önünde pompalı tüfekle vurulmuş olarak bulundu. nbsp;Olay, dün akşam Emek Mahallesi 3013. Sokak'ta saat 23.45 sıralarında meydana geldi. Bir otelde çalıştığı bildirilen 35 yaşındaki Zübeyde Ediz isimli kadın evinin önünde pompalı tüfekle vurulmuş olarak bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen kadın yolda hayatını kaybetti. nbsp;Eşinden ayrı olan iki çocuk annesi Zübeyde Ediz'in 11 Haziran tarihinde darp edilmiş olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne geldiği ve acil serviste müdahale edildiği bildirildi. Ediz'in, bu olayın ardından iki yıldır birlikte yaşadığı ve dini nikahlı kocası olduğu iddia edilen M.D'den şikayetçi olduğu belirtildi.
ÜÇ KADIN DAHA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Manavgat'ta 4 Nisan tarihinde bir kafede oturmakta olan 28 yaşındaki Yeliz Tek, 8 Nisan tarihinde Migros karşısındaki durakta servis bekleyen Şule Tengir ile Hürrem Babaoğlan isimli kadınlar da pompalı tüfekle ateş edilmek suretiyle öldürülmüştü. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...