Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirören'den Arda Turan açıklaması!

Düzenleyen:
Demirören'den Arda Turan açıklaması!

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Barcelona'da top koşturan ve kısa zaman önce Millî takımı bırakan Arda Turan ile Mircea Lucescu görüşmesinin olumlu olduğunu ve yıldız oyuncudan açıklama beklediklerini söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'ın milli takıma dönüş yolunda olduğunu söyledi. Lucescu ile Arda zirvesinin olumlu geçtiğini söyleyen Demirören, Arda'dan milli takıma döneceği yönünde açıklama beklediklerini ima etti.

Demiören, "Arda kaptanımıza idari ceza vermiştik. Süresiz kadro dışı değildi. Önümüze bir Kosova maçı vardı, ondan sonra da bir ara vardı. Bundan sonra Arda bıraktığını açıkladı. Arda'ya her zaman ihtiyacımız var. Arda bu kararından vazgeçerse, hocamız da Arda ile görüştüğüne göre son söz Arda kaptanımızın kararında. Bana göre olmaması gereken bir karardı bu... Görüşme çok olumlu geçti. Arda'ya kapı kapanmadı bizim tarafımızdan, biz Arda'ya idari bir ceza vermiştir." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...