Altın Koza başvuruları 10 Temmuz'da başlıyor

/ Kaynak: İHA
Altın Koza başvuruları 10 Temmuz'da başlıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-22 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin ulusal uzun metraj film yarışması başvuruları 10 Temmuz'da başlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 20.'sini düzenleyecekleri Altın Koza Film Festivali'ne ilişkin çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Altın Koza Film Festivali'nin 20. yılına özel bir programla hazırlandıklarını belirten Aldırmaz, her yıl sonuçları heyecanla beklenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması yönetmenlik ve başvuru formlarına 10 Temmuz 2013 tarihinden itibaren festival web sayfası 'altinkozafestivali.org.tr'den ulaşılabileceğini vurguladı. Festivalin gelenekselleşmiş yarışmaları olan Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması ve Öğrenci Filmleri Yarışması yönetmeliklerine de aynı tarihten itibaren ulaşılabilecek. Bu yıl düzenlenecek 20. Altın Koza Festivali'nin afişi ise düzenlenen bir yarışmayla belirlenecek. Bu yarışmaya ilişkin duyuru ve yönetmelik festivalin web sayfasında daha önceden yayınlanmıştı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...