Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli’de FETÖ operasyonu: 22 gözaltı

Düzenleyen:
Kocaeli’de FETÖ operasyonu: 22 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında bylock kullandığı tespit edilen ve aralarında eski emniyet müdürlerinin de olduğu 22 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli’de FETÖ/PDY örgütüne yönelik başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile örgütün kriptolu haberleşme aracı Bylock isimli programı kullandıkları tespit edilen farklı meslek gruplarındaki 16 kişi ile bir kısmı çalışan bir kısmı da daha önce ihraç edilmiş 4’ü eski emniyet müdürü 11 polis hakkında gözaltı kararı verildi.

Haklarında gözaltı kararı verilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda ise farklı meslek gruplarından 11 kişi ile 3’ü emniyet müdürü 8 polis gözaltına alındı. Firari durumda olan 5 sivil, 4’te polis memurunun yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...