Kasımpaşa'ya gurbetçi transferi

Kasımpaşa'ya gurbetçi transferi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa, Donk, Babel ve Malki'den sonra bir ismi daha renklerine bağladı

Kasımpaşa, Fransa'nın St. Etienne takımından 18 yaşındaki gurbetçi futbolcu Kubilay Aktaş'ı renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kubilay'ın 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve takımla antrenmanlara çıkmaya başladığı bildirildi.Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan genç futbolcu, heyecanlı olduğunu belirterek, "Kasımpaşa'yı Fransa'dan takip ediyordum. Geçtiğimiz sezon yeni bir oluşum içerisine girildi ve çok büyük işler başardılar. Umarım hep beraber önemli başarılar elde ederiz ve ben de bu başarıların bir parçası olurum" ifadesini kullandı.
Futbola Fransa'nın Olimpique Lyon takımının altyapısında başlayan Kubilay, geçen sezon St. Etienne 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını giydi. Kubilay, Türkiye 19 Yaş Altı Milli Takım formasını da giyiyor.
Kubilay, Kasımpaşa'nın Ryan Donk, Ryan Babel ve Sanharib Malki'den sonra bu sezon dördüncü transferi oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...