Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo Süper Lig'e dönüyor!

Düzenleyen:
Melo Süper Lig'e dönüyor!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Evkur Malatyaspor, bir dönem Galatasaray'da da top koşturan Brezilyalı yıldız Felipe Melo için harekete geçti. Malatyaspor, Melo'yu transfer ederek gövde gösterisi yapacak...

Sarı-kırmızılılar, Palmeiras'tan ayrılan Galatasaraylı taraftarların gözdesi Felipe Melo'ya teklif yaptı. Malatyaspor'un Melo'yu transfer ederek gövde gösterisi yapacağı konuşuluyor.
 
Trabzonspor'dan Aytaç Kara'yı kiralayan Süper Lig'in yeni takımı Evkur Yeni Malatyaspor transferde bombayı patlatmak üzere... Malatyaspor Palmeiras'la yollarını ayıran Felipe Melo'ya resmî teklif yaptı. İki yıllık sözleşme önerisi alan Melo sarı-kırmızılı yetkililerden düşünmek için süre istedi. Malatyaspor taraftarının sosyal medyadan Melo'ya gelmesi için baskı yapması bekleniyor.Felipe Melo, 2015 yılında Türkiye'den ayrılmıştı.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK KUPA KAZANAN BREZİLYALI 

2011-15 arası Galatasaray'da top koşturan Melo kazandığı 3 şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası ve 3 TFF Süper Kupa ile Türkiye'de en çok kupa kazanan Brezilyalı oyuncu konumunda. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...