Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan Türkiye'deki kullanıcılarına uyarı

Apple'dan Türkiye'deki kullanıcılarına uyarı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, Türkiye'deki kullanıcılarını bankacılık işlemleri konusunda uyardı. İşte Apple'ın Türkiye'deki kullanıcılarına yaptığı uyarı.

Apple, Türkiye'deki müşterilerine bugün bir mail gönderdi. Bu mailin içeriğinde BDDK'nın almış olduğu karara ilişkin bilgiler yer alıyor.

Bildiğiniz gibi internet üzerinden alışveriş yapma işlemi için; 17 Ağustos tarihine kadar kullanıcıların bankasına başvurması gerekiyor. Aksi taktirde 18 Ağustos'tan sonra kartlarının bir sonraki işleme kadar internet alışverişine kapatılacağı duyurulmuştu.

Apple da, iTunes ve App Store üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapan müşterilerine; kartlarını internet alışverişine açık tutmaları konusunda öneride bulundu.

İşte Apple'ın açıklaması;

"Türkiye Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kısa bir süre önce kullanıcıları internet dolandırıcılığına karşı korumak için yeni bir karar aldı. 18 Ağustos 2017 saat 00.01 itibarıyla tüm kullanıcıların kredi ve banka kartlarını internetten yapacakları işlemlerde kullanabilmek için bankalarıyla irtibata geçerek gerekli onayları vermeleri gerekecek.

Kartınızın artık internet işlemlerinde kullanılamıyor olabileceğini tespit ettik. İleride tekrar satın alma işlemi yapmak isterseniz bankanızla irtibata geçerek kartınızın internet işlemlerinde kullanılmasına onay vermenizi tavsiye ederiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...